A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy fotósorozattal tudatták a nagy hírt


Elképesztően romantikus fotósorozatot mutatott a közösségi oldalán Krausz Gábor, amelyből kiderül, hogy éppen egy évvel ezelőtt ezen a napon fogadtak örök hűséget egymásnak Tóth Gabival.


Mint ahogyan arról tavaly a Blikk is beszámolt titokban, szűk családi körben ment hozzá Krausz Gáborhoz Tóth Gabi. A szerelmesek még 2019 áprilisában jegyezték el egymást, lapunk erről akkor be is számolt, majd nem sokkal később bombaként robbant a hír: az énekesnő gyermeket vár.

Az örömhírt akkor Gabi egy Instagram-közleményben tudatta, amelyben azt írta:



„Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták.”

A kis Hannaróza, aki azóta már meg is született, hamarosan az első életévét is betölti, sőt, a Blikk nemrégiben számolt be róla, hogy a tavaly decemberben született kislány már az első lépteit is megtette. Szülei azonban még a kicsi érkezése előtt egybekeltek, a nagy nap pedig éppen egy évvel ezelőtt volt, amikor is Gabi már gömbölyődő terhespocakkal lépett az oltár elé kedvese, Krausz Gábor oldalán.

A sztárpár egy titkos esküvőn kelt egybe, aminek elmondásuk szerint az volt az oka, hogy Gabi egyre növekvő pocakjával már nem szeretett volna nagy lakodalmat.

„Mivel nemsokára érkezik a baba, Gabi ekkora pocakkal már nem szeretett volna nagy esküvőt és lagzit, olyat aztán meg pláne nem, ami a nyilvánosság előtt zajlik. Volt még, amit biztosan tudtunk: a sorrendet, az íratlan törvényt be kell tartani, a lányunk csakis házasságban születhet” – mondta akkor a páros a Bestnek.

„Hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok.”

Ez persze, nem árnyékolta be az eseményt, Gabi többször is elsírta magát a nagy napon, de Krausz is bevallotta, hogy egy meglepetésvideó, amelyben még elhunyt édesanyja is szerepelt, neki is könnyeket csalt a szemébe – számolt be akkor erről lapunk.


Időközben egyébként Gabi is megosztott néhány romantikus fotót az oldalán:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma egy éve vagyok a feleséged🙏🏻❤️ szeretlek @gabor.krausz #krausztóthgabivagyok

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,



A pár akkor azt mondta, idén szeretnék megtartani az eredetileg tervezett lakodalmat, amelyen már a kislányuk is jelen lesz, ám ez a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel minden bizonnyal tovább várat magára.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések