A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több százmillió forintot csaltak ki egy gyászoló családtól


A gyászoló családtagok megkérték az egyik ismerősüket, hogy segítsen nekik halott rokonuk örökségét megszerezni külföldről. A férfi beszervezte az ügyvéd ismerősét, akivel együtt több százmillió forintot csaltak el a hagyatékból.

Azért kérte meg a férfit a család, mert jó baráti viszonyban voltak és jó volt a nyelvtudása. Az volt a feladata, hogy felkutassa és megszerezze a család meghalt rokonának külföldi hagyatékát.

A FÉRFI LÁTSZÓLAG SZÍVESEN, INGYEN SEGÍTETT A CSALÁDNAK, DE VALÓJÁBAN AZ VOLT A CÉLJA, HOGY AZ ÖRÖKSÉG EGY RÉSZÉT ELLOPJA.

A csalásba bevonta az egyik ügyvéd ismerősét is, akit a hagyatéki eljárás lefolytatását segítő ügyvédként mutatott be a gyászolóknak. Rábeszélték az örökösöket, hogy hogy az örökséget az ügyvéd letéti számlájára utalják azért, hogy onnan majd el tudjanak venni belőle egy bizonyos összeget.

A CSALÓK 600 MILLIÓ FORINTOS KÁRT OKOZTAK A CSALÁDNAK.

Az ügyészek társtettesként, folytatólagosan elkövetett különösen nagy kárt okozó csalással vádolják őket, az ügyvédet pedig még visszaéléssel is. Az ügy tárgyalása pénteken folytatódik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések