A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 10 centi hó esett a Kékestetőn - kép

Megérkezett az első hó Kékestetőre - írja az Agria TV közösségimédia-oldalán. Nem olyan meglepő, hogy már októberben havazik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Több mint 10 centiméteres hóréteg alakult ki Kékestetőn szerda délelőttre - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Az Agria TV arról számolt be közösségimédia-oldalán nem sokkal éjfél után, hogy havazik Kékestetőn. Erről fotót is készítettek:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebookon azt írta az e heti időjárással kapcsolatban, hogy teljesen természetes ebben az időszakban már havas eső, havazás, főleg a magasabban fekvő, hegyvidéki területeken, de síkvidéken is előfordult már.

Emlékeztettek, hogy a legutóbbi emlékezetes őszi első havazás 2016-ban volt. Akkor október 5-én délután jelentek meg az első hópelyhek az Északi-középhegység magasabb csúcsain, és másnap reggelre a Kékestetőn már 4 centiméteres hóréteg alakult ki, ami azóta is napi rekordnak számít.

Azt is közölték, hogy 1 fok körüli hőmérsékletet is mértek kedden este:


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések