A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Széles mosollyal az arcán szúrta mellkason élettársát egy birminghami nő


Halálra szúrta szerelmét egy nő Angliában. A nő a történtek után elmenekült, és csak most, egy évvel később adta fel magát, de már a héten bíróság elé állt. Mint kiderült, már korábban azt mondta a rendőröknek, hogy: "valamelyikünk úgyis megöli a másikat". Mindezt azután jelentette ki, hogy megharapta és megszorongatta a férfi nemi szervét.


A 38 éves nő a halálra rémült barátaik szeme láttára késelte meg 36 éves szerelmét, a férfi bátyjának lakásán. Mindez egy éve történt.

A nő a gyilkosság után elmenekült, a rendőrök pedig hajtóvadászatot indítottak ellene. Végül most hétfőn feladta magát.

A nő szerdán bíróság elé állt, ahol bűnösnek ítélték.

A bíró elmondta, hogy

a nő a gyilkosság előtt néhány héttel megverte a férfit, illetve megharapta és megszorongatta a nemi szervét. A férfi ekkor rendőrt hívott, a nőt pedig egy hónapra letartóztatták súlyos testi sértés miatt.


A rendrőségi kamerafelvételen tisztán látszott, hogy a férfi hátát és arcát vér borítja.

Amikor a rendőrök súlyos testi sértés miatt letartóztatták az eset után, a nő ezt mondta nekik:

Valamelyikünk úgyis megöli a másikat".


A nő ekkor már két és fél éve élt együtt a férfival, ám ez egykifejezetten mérgező kapcsolat volt, melyben állandó volt a féltékenység és a verekedés.

A gyilkosság napján azonban minden eddiginél jobban összevesztek, amelynek a nő úgy vetett véget, hogy egy hatalmas konyhakéssel támadt a férfira, majd gondolkodás nélkül a mellkasába szúrta.

9 centi mélyen szúrta be a kést, egyenesen egy ütőeret talált el vele. A férfinek így esélye sem volt a túlélésre, ott helyben összeesett, és meghalt"


- mondta el a tárgyaláson Dayfdd Enoch ügyész.

Az egyik tanú, Tony Marks elmondta, a nőteljes hidegvérrel szúrta le a párját, sőt, mindeközben még mosolygott is:

Ahogy kihúzta belőle a kést, széles mosoly volt az arcán"


- mondta a férfi.

Farrell maga is beismerte, hogy szándékosan, bosszúból ölt. Nem véletlen, hogy a gyilkosság előtt egy hónappal azt mondta a rendőröknek, egyikük meg fog halni.


- tette hozzá az ügyész.

A tárgyalás után a férfi családja elmondta, a gyilkosság után teljesen összetörtek, azóta is gyászolnak.

Wayne volt a mi imádott fiunk, három gyerek nagyszerű, gondoskodó édesapja, kedves testvér, és jó barát. A szívünkben mindörökre velünk marad. Imádkozunk azért, hogy egyre kevesebb legyen az ilyen szörnyű bűncselekmény, hogy ne kelljen másoknak is elviselnie azt a fájdalmat, amin mi is keresztülmentünk"

- mondták a családtagok.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések