A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos koronavírus-járvány egy fővárosi fenntartású idősotthonban


Nagyon nagy számban lettek pozitívak a koronavírustesztek a hatósági tesztelés után a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Baross Utcai Idősek Otthona Csokonai utcai telephelyén - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.


Vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Önkormányzat a Baross utcai Idősek Otthona egyik telephelyén, miután a hatósági tesztelés magas arányú fertőzöttséget mutat a Baross Utcai Idősek Otthona Csokonai utcai telephelyén, ezért a fenntartó Fővárosi Önkormányzat járványügyi intézkedési tervet állított össze az illetékes kormányhivatallal és IV. kerülettel egyeztetve. A fenntartó vizsgálatot rendelt el és felfüggesztette az intézmény vezetőjét - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

A közleményben azt írják, hogy az október közepén elrendelt járványügyi megfigyelés után újabb hatósági tesztelést végeztek a Baross utcai Idősek Otthona, Csokonai utcai telephelyén. Folyamatosan érkeznek a tesztek eredményei, nagyon nagy pozitivitási arányt tartalmaznak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések