A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ronaldo ellen ítélt a bíróság a nemi erőszak ügyében


Egy Las Vegas-i bíróság döntésének értelmében Cristiano Ronaldónak találkoznia kell az őt nemi erőszakkal vádoló Kathryn Mayorgával.

Helyt adva Kathryn Mayorga keresetének, a döntés értelmében a feleknek november 30-ig kell megejteniük az egyeztetést, de ez igazából majd az ügyvédekre vár, azaz az ötszörös aranylabdás portugál sztár aligha fog szembenézni az egykori tanárnővel, aki azzal vádolja őt, hogy 2009-ben egy átbulizott éjszaka végén egy hotelszobában megerőszakolta őt. A novemberi egyeztetés után pedig decemberben már a tárgyalóteremben találkoznak az érintett felek.

A legújabb kereset szerint Mayorga nagyjából 200 ezer dollárt követel a sztárfocistától fájdalomdíjként. Mayorga azt is állítja, hogy a történtek után, amikor Ronaldo ügyvédeitől átvett 375 ezer dollárt, nem volt mentálisan a legjobb formában, poszt-traumás stresszben szenvedett a történtek után.

Ronaldo kezdettől fogva tagadja, hogy megtörtént volna, amit Kathryn Mayorga állít, és szimpla hazugságnak nevezte a nő által elmondottakat.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések