A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Püspökladány és Kaba között égett a trágya, Tiszacsegén a csapadék okozott problémát


Kedd reggel kigyulladt egy autó levegőszűrője Nyíracsádon, a Kossuth utcában. A tűz nem terjedt át a jármű motorterére. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.


Kedd délután nagy mennyiségű csapadék gyűlt össze Tiszacsegén, a Kossuth utcában. A víz egy vályogból épült épületet veszélyeztetett. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy szivattyú segítségével eltávolították a csapadékot. Egyeken, a Petőfi Sándor utcában is több házat veszélyeztetett a víz, emiatt ott is beavatkoztak a város tűzoltói.

Fa dőlt ki Debrecenben, a Ladik utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Püspökladány és Kaba között a 4-es számú főút mellett trágya izzott, emiatt vonultak a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Az egység két vízsugárral oltotta el a lángokat – összegezte a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség közleménye szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések