A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostituáltakat csinált barátnőiből egy kaposvári férfi


Barátnőit futtatta, hogy így egészítse ki a családi jövedelmet a kaposvári férfi. Kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem vádja miatt kell felelnie a bíróságon.

A 48 férfi négy élettársával és négy kisebb gyermekével, egy unokájával élt egy fedél alatt a vizsgált időszakban. A vádlott az egyik sértettel még 2012-ben ismerkedett meg Pécsen. A férfi a hajléktalan, nincstelen nőt lakhatás és beteg élettársa ápolása fejében költöztette otthonába. De később élettársi kapcsolatra lépett vele, amelyből két közös gyermek született.

A másik nő nevelőszüleivel rossz viszonyban volt, iskolai végzettsége és munkája sem volt, amikor a vádlott fia révén a családba került 2013-ban. Ám a fiúval történt szakítás után nem költözött el, mivel a férfihez érzelmileg erősen kötődött és vele szexuális kapcsolatot is létesített.

A Somogy Megyei Főügyészség azzal vádolja a 48 éves férfit, hogy kihasználta a vele függőségi viszonyban lévő nők helyzetét és a prostitúciós tevékenységből származó pénzből tartotta el magát és családját.

A vele élő korábbi és jelenlegi élettársaknak, valamint gyerekeknek, unokának nem volt szavuk a házban, a vádlott szava döntött mindenben és ő irányított: feladatokkal látta el a házban élő családtagokat. Mivel a gyerekek után járó állami támogatások és az állattartásból származó kevés pénz nem volt elég a megélhetéshez, a családfő a két nőt 2016 és 2018 között Ausztriába, Győr környékére fuvarozta, ahol prostituáltként dolgoztak. A férfi pedig bezsebelte a kéjelgésből befolyt bevételt. De a férfi a nőknek szállást is bérelt, ellenőrizte őket és értük, valamint a pénzért a ment.

A családi biznisznek az vetett véget, hogy az egyik sértett a családsegítő szolgálat felé jelzést tett, ezt követően rövid időn belül elfogták a kaposvári rendőrök a férfit.

A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában előkészítő ülésen történő beismerés és tárgyalásról lemondás esetére 8 évi fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a letartóztatásban lévő vádlottal szemben.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések