A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Parkoló autóba hajtott Kaposváron majd lelécelt a helyszínről


Segítségünket kéri a rendőrség, hogy a parkoló kocsiba hajtó autóst elkapják.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel kedden Kaposváron, a Gróf Apponyi Albert utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött az úttesten szabályosan parkoló személyautónak, majd továbbhajtott. Az ütközés miatt a vétlen kocsi tanksapkája és a jobb hátsó karosszériaeleme megsérült.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések