A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nemzetek Ligája - Utánpótlás edzők helyettesítik az izlandi kapitányt


Az utánpótlás válogatottak vezetői helyettesítik majd Erik Hamren szövetségi kapitányt a belgák elleni szerdai (mai) Nemzetek Ligája-mérkőzésen, miután pozitív koronavírusteszt miatt kedden karanténba került az izlandi labdarúgó-válogatott teljes szakmai stábja.


A helyi sportági szövetség közölte, miután a játékosok elkülönítésére nem volt szükség, nincs akadálya annak, hogy a reykjavíki meccset megrendezzék.

"Az edzői csapatot az U21-es válogatottat irányító Arnar Thor Vidarsson és az U17-esek kapitánya, David Snorri Jonasson alkotja majd a belgák ellen" - áll a szervezet közleményében.

Az izlandiak november 12-én Budapesten vívnak Európa-bajnoki pótselejtezőt a magyar válogatottal. A mérkőzés győztese kijut a jövő nyárra halasztott kontinenstornára, amelyen a világbajnoki címvédő franciákkal, az Eb-címvédő portugálokkal és a 2014-ben világbajnok németekkel lesz egy csoportban.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések