A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nemiszervénél fogva rángatta el fürdeni testvérét egy dühös férfi Kadarkúton


Egy 43 éves férfi az élettársával a testvérével közös házukba költözött. Az együttélés során sokat veszekedtek. A pár többször megfenyegette és bántotta is a férfit, akinek maradandó sérülései lettek.


2018-ban költözött a 43 éves férfi a nőjével abba a kadarkúti házba, ami részben a férfi testvérének a nevén volt. A pár azt tervezte, hogy megveszi a hanyatló szellemi és rossz fizikai állapotban lévő tulajdonostól a részét.Ennek érdekében szerződést kötöttek a férfi testvérével kötöttek, de mivel a tulajdonrésze végrehajtási joggal volt terhelve, a testvér továbbra is a házban maradt. Az együttélésük során megromlott köztül a viszony.

Rendszeresek voltak a viták, főleg amiatt, mert a férfi nem akarta fizetni a rezsi rá eső részét és a személyi higiéniáját is elhanyagolta.

Tavaly januárban a 43 éves férfi elvette testvérétől a bankkártyáját és fenyegetéssel megszerezte a PIN kódját. Kétszer is leemelt a számláról 27 ezer forintot vett fel egy automatánál. Miután a kiszolgáltatott férfi letiltatta a bankkártyáját, a pár közvetlenül tőle szerezte meg a rezsi rá eső részét.

Fenyegették és tenyérrel ütötték a férfit, amivel összesen 260 ezer forintot szereztek meg tőle.

Idén áprilisban

a 43 éves férfi rászólt a testvérére, hogy fürödjön meg, mire az vonakodni kezdett, erre a testvére a nemiszervénél fogva rángatta le az ágyáról.

A férfi sérülését nem kezelték megfelelően. Csak 10 nappal később került kórházba, ahol ugyan megműtötték, de maradandó sérülései keletkeztek. A Kaposvári Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére folytatólagosan elkövetett önbíráskodás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a pár ellen. A bűnügyi felügyelet és távoltartás alatt álló 43 éves férfival szemben 7 év, a szintén távoltartás alatt álló élettársával szemben 3 év 6 hónap börtönbüntetést javasolt az ügyészség arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tennének.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések