Hirdessen itt

Lefejeztek egy középiskolai tanárt Párizs mellett, a nyílt utcán


Lefejeztek egy középiskolai tanárt a Párizs közelében található Conflans-Saint-Honorine településen péntek késő délután, a nyílt utcán. A bűnözőt agyonlőtte a rendőrség, az ügyben a terrorellenes ügyészség indított vizsgálatot - közölték a francia hatóságok. A Le Figaro információi szerint a bűnözőn robbanóöv volt és Allah Akbart üvöltött, amikor gyilkolt. A tanárt a saját kollégái előtt ölte meg.


A francia rendőrség szerint az áldozat egy középiskolai tanár volt.

A tanár a Le Figaro szerint nemrégen a diákjainak megmutatta a Charlie Hebdo-terrortámadást megelőző Mohamed-karikatúrákat, hogy a szabad véleménynyilvánításról magyarázzon a tanulóknak. A Les valeurs actuelles hetilap információi szerint már az órán dühös volt több muszlim gyerek, utána pedig a szülők méltatlankodtak.

A kommandósok egyébként közel egy óra után tudtak csak közel menni az agyonlőtt merénylőhöz, mert robbanóöv volt rajta. A történelemtanárt egy disznóölő késsel fejezte el az egyik francia hírtelevízió szerint.

A V4NA információi szerint egy rövid ideig feltette a twitterre is a bűnöző a tanár levágott fejéről készült képet, de azonnal törölték.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések