Hirdessen itt

"Kiborít a sok-sok álszent szövegelés" - Ezért kritizálja teljes gőzzel celebtársait Baukó Éva


Baukó Éva időről-időre eltűnik, majd újra hallat magáról, most a Life TV Vacsorakirály című műsorában szerepel, és mindenkinek kifejti vitriolos véleményét. Az egykori villalakó a Blikknek mesélt a műsorról, konfliktusairól, illetve arról is, hogy a magánéletét illető kérdésekre pszichológusnál keresi a választ.


Sokáig nem nyilatkozott és szerepelt műsorokban, most pedig teljes gőzzel kritizálja celebtársait a kamerák előtt, mondhatjuk, hogy visszatért?

Baukó Éva: Nincs hova visszatérni (nevet). Én ilyen vagyok, kiborít a sok-sok álszent szövegelés, azok az emberek, hírességek, akik mosolyognak mindenkire, ölelgetik egymást, a backstageben pedig mindennek elmondják a másikat. Sokak szerint durva vagyok, pedig leginkább csak őszinte. Én magamat adom évek óta. Egyébként pedig a kezdetektől fogva azt éreztem, hogy úgy kezelnek, kezeltek engem a többiek, mint a műsor negatív karakterét. Pedig csak annyi történt, hogy nem voltam álszent, és mióta láttam a műsort, hogy miket mondtak rólam, azóta még inkább úgy gondolom, hogy én cselekedtem helyesen. Néha egy kicsit talán durva, de végig őszinte voltam! Azt olvastam, hogy az egyikük arról nyilatkozott, hogy gyomorgörcse volt, mikor visszanézte a műsort, nos erre annyit mondok, hogy akkor nem kellet volna elvállalni.

Elég sok konfliktusa alakult ki ennek a szabadszájúságnak hála, például a műsor alapján Alekosszal sincsenek jóban...

Baukó: Lehet, hogy megsértődött picit, de mi ilyenek vagyunk egymással, ő ismer engem, én ismerem őt. Elég hektikus a kapcsolatunk, hol jóban vagyunk, hol nem beszélünk. Most éppen jóban vagyunk. A többiekkel pedig kellően kritikus vagyok. Arról nem beszélve, hogy így egy kicsit többet kapnak a nézők, mint egy szimpla udvariaskodó vacsorát. Érzelmek vannak a képernyőn, és ha van, akit ezzel megsértek, szíve joga szóvá tenni, ahogy nekem is. Ez egy ilyen játék, megtanultam, hogy ebben a közegben csak őszintén lehet. Már többször mondtam, hogy elég volt az álszent, mézes-mázos celebekből. Mutassuk meg, hogy kik vagyunk, vállaljuk fel. A képmutató emberektől felfordul a gyomrom, és nem is vagyok hajlandó elviselni őket.

Most mivel foglalkozik a forgatások mellett, korábban említette, hogy egy szépségszalont szeretne nyitni?

Baukó: Az influenszerkedéssel még mindig foglalkozom, de az egy dolog, mellette sok minden van még, a modellkedéssel sem hagytam fel, és valóban a szalon ügye is folyamatban van. Igyekszik az ember több lábon állni.

Hogy áll a magánélete, esetleg egy új szerelem?

Baukó: Erről nem akarok hosszabban beszélni, randizgattam, de egyelőre semmi komoly, nem könnyű nekem sajnos ilyen téren. Ha valakinél nem érzem azt, amit kell, akkor nem erőltetem. Próbálok magammal foglalkozni, magamra koncentrálni. Járok most pszichológushoz. Van egy rossz kötődési mintám, ezt szeretném átírni, ezzel, pontosabban emiatt vonzottam be sok rossz kapcsolatot. Igyekszem ezt kezelni, ezen túllépni. Rengeteg minden van, amit hoz magával az ember, aztán meg kell haladnia azokat, nekem ilyen a harsányságom, vehemenciám például, amin igyekszem javítani. Épp ezért most jó egyedül, fejlődöm, aztán majd meglátjuk. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések