Hirdessen itt

Két góllal nyert a Fradi Kisvárdán, jöhet a Barcelona!


A címvédő és a Bajnokok Ligája csoportkörére készülő Ferencváros 2-0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén, ezzel átvette a vezetést a tabellán.


A szabolcsiak két győzelem után kaptak ki újra, és az idényben otthon még nyeretlenek, sőt pontot, valamint gólt sem sikerült még szerezniük.

A fővárosiak - akik a BL-főtáblán jövő kedden az FC Barcelona vendégeként lépnek pályára - sorozatban negyedik sikerüket aratták a bajnokságban, és megőrizték veretlenségüket.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Kisvárda Master Good-Ferencváros 0-2 (0-0)

Kisvárda, 3122 néző, v: Berke

gólszerzők: Isael (67.), Karaszjuk (89., öngól)
sárga lap: Viana (44.), Lucas (47.), Rubus (54.), illetve Lovrencsics (61.), Dibusz (85.)

Kisvárda:
Dombó - Melnyik (Kukoc, 81.), Ene, Rubus, Hej - Lucas (Karaszjuk, 81.), Simovic - Navratil (Cukalasz, 55.), Bumba (Kovácsréti, 71.), Sassá (Camaj, 81.) - Viana

Ferencváros:
Dibusz - Lovrencsics, Frimpong, Kovacevic, Heister (Civic, 65.) - Haratin (Vécsei, 74.), Laidouni - Nguen (Mak, 75.), Isael (Zubkov, 83.), Skvarka - Boli (Baturina, 65.)

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, kaput eltaláló lövésük pedig csak a hazaiaknak volt. A Ferencváros ugyan jóval többet birtokolta a labdát, fölénye mégis meddőnek bizonyult, igazán veszélyes, tiszta gólszerzési lehetőséget nem tudott kidolgozni a címvédő.

A fordulás után a Kisvárda játékosai egyre fáradtabbá váltak, az FTC viszont türelmesen játszva várt a lehetőségre, amely a félidő derekán el is jött, a csereként beállt Civic középre adott labdájára Isael érkezett remek ütemben, és a léc alá lőtt. A kapott gól után igyekezett ritmust váltani a hazai együttes, Supka Attila vezetőedző a hajrára hármas cserével próbált új lendületet adni a csapatnak, de a meccs sorsát végül megpecsételte a Kisvárda szezonbeli harmadik öngólja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések