Kegyetlen bosszút állt kaposvári szerelmén az elhagyott férfi - fotó


Nem tudta elviselni, hogy élettársa nem akarja újrakezdeni a kapcsolatukat, ezért állt bosszút a nőn úgy, hogy felgyújtotta a holmiját. A nő szomszédai szóltak rá a férfira, hogy oltsa el a tüzet, aki utána a kertben lévő növényeket sem kímélte.


Augusztusban szakított a pár, amit a 47 éves férfi nem tudott elfogadni. A szakítás másnapján ezért megjelent a volt élettársa Kaposvár környéki házánál, hogy rávegye, folytassák a kapcsolatot.  A nő nem volt otthon, ezért a férfi felhívta telefonon, mire a nő elutasító volt vele, nem akarta visszafogadni őt. Ettől a férfi dühében megbontotta az utcafronti drótkerítést és bement az udvarba, felfeszítette a ház bejárati ajtaját, és bosszúból elkezdte kipakolni a nő dolgait a lakásból.


Köztük a nő márkás pólóit, cipőit, még a hajszárítóját, konyhai robotgépét és két biciklijét is kihordta az udvarra és elégette őket.

Ezzel nem elégedett meg a férfi, és azért, hogy a bosszúját teljessé tegye, megrongálta a nő díszvirágait és kivágta a veteményesben lévő növényeit is.  A férfi bosszú akciójára felfigyeltek a szomszédok is, akik felszólították, hogy oltsa el a tüzet, a férfi ezt meg is tette.


Összesen 140 ezer forint kárt okozott a volt élettársának a 47 éves férfi.

Ellene az ügyészség magánlaksértés és rongálás miatt emelt vádat, és közérdekű munka kiszabására tettek javaslatot a bíróságon.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések