A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kábítószertől bódultan vezetett autót egy férfi Salgótarjánban


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot a 32 éves sofőr ellen.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást D. Richárd 32 éves helyi lakos ellen.

A megyeszékhely belterületén személygépkocsival közlekedő férfit a rendőrök január 18-án este ellenőrizték. A jármű átvizsgálásakor a hatóság tagjai egy cigarettás dobozban kábítószergyanús növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le, valamint D. Richárddal szemben felmerült a kábítószerfogyasztás gyanúja is.

A beszerzett szakértői vélemény alapján a 32 éves férfi korábban kábítószert fogyasztott, valamint a lefoglalt növényi törmelék kábítószernek minősül. Az eljárás során beszerzett orvosszakértői vélemény alapján D. Richárd – a szervezetében lévő bódult állapot előidézésére alkalmas kábítószer miatt – alkalmatlan volt a biztonságos gépjárművezetésre.

A gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések