A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jogsi nélkül, droggal a zsebében furikázott tesója autójával egy férfi Fóton


Jogsi nélkül, testvérétől elhozott autójával indult útnak egy 35 éves férfi, ráadásul még egy adag kábítószert is zsebre vágott.


Saját testvére jelezte a rendőröknek, hogy valószínűleg öccse volt az, aki engedély nélkül elvitte az autóját Foton, még október 18-án. A 35 éves férfi épp visszafelé tartott, amikor a rendőrök elkapták.

Ahogy a férfi kiszállt a kék kocsiból, megszólították a rendőrök, akik látták, hogy koordinálatlanul mozog, illetve a beszéde is lassú. Később kiderült, hogy a furikázó testvért egyébként korábban eltiltották a vezetéstől, egészen 2021 márciusáig, ráadásul még kábítószergyanús anyagot is találtak nála.

Mivel a gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott, kettős mintavételre előállították.

Kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben szabálysértési feljelentést tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések