A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Emberi ürülék a padlón, rengeteg alkohol és csikk a Színművészeti elfoglalt termeiben a blokád alatt - megdöbbentő képek


Minden túlzás nélkül megdöbbentő, nyugodtan írhatjuk, felkavaró képek jutottak az Origo birtokába, hogy milyen állapotok uralkodnak a blokád alatt tartott Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Mint egy romkocsmában, pontosabban ott sem, hiszen azt a kerületi önkormányzat nyilván bezárná, ha emberi ürüléket találnának az egyik teremben.

A tűzvédelmi szempontból szó szerint életmentő menekülő útvonalakat lezárták, mérhetetlen szemét mindenütt, a járvány miatt különösen veszélyes kosz - ilyen belülről a Színművészeti.

Emberi ürülék, széklet a terem padlóján, rengeteg csikk, irgalmatlan mennyiségű üres alkoholosüveg. Mintha nem is egyetemen lennénk.

Természetesen erről legkevésbé sem a magukra hagyott, pontosabban a baloldal és a tanárok által manipulált, húsz év körüli diákok tehetnek. Hanem a blokádra jelt adó Gyurcsány Ferenc, és a hatalmukat, évtizedes pozíciójukat féltő oktatók. Ez vajon nem Ascher Tamás felelőssége, Máté Gábor felelőssége, a tőlük rettegő és nekik megfelelni akaró, már lemondott rektorhelyettes, Upor László felelőssége?

És mindez a koronavírus-járvány idején.

Színház és Filmművészeti Egyetem - blokád - képek

Így élnek a színházfoglaló fiatalok az egyetemen.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések