A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak egy autó csomagtartójában egy híres amerikai rapperre


Egy amerikai rapper holttestére találtak egy kocsi csomagtartójában. A holttestet az után találta meg a rendőrség, hogy az azt szállító autó balesetet szenvedett az autópályán Miamiban - számolt be a BBC.


Az autót a baleset ideje alatt egy Robert Deupree Avery Coltrain nevű, 25 éves férfi vezette, akit azóta gyilkosságért és emberi maradványok illegális szállításáért letartóztattak.

A halottkém jelentéséből kiderül, hogy a csomagtartóban talált feltörekvő rappert, Brian Trottert több halálos sérülést okozó lövés érte.


A hatóságok számára egyelőre nem ismert a gyilkosság indoka, Coltrain és Trotter több mint tíz éve barátok voltak.

Az autópálya-rendőrség munkatársai részletezték, hogy a Miamiban található Palmetto gyorsforgalmi úthoz hívták őket egy autóbalesethez.

Ezt követően egy közeli parkolóba vontatták az összetört járműt, és az után fogtak gyanút, hogy megérezték a rothadó hús szagát,  és észrevették a csomagtartó közelében zümmögő legyeket.



Ekkor felnyitották a csomagtartót, ahol

egy szövetdarabba tekerve találtak rá az előrehaladott lebomlásban lévő holttestre.

A Kent Won't Stop művésznéven ismertté vált Trottert legutoljára október 17-én látták, amint Coltrainnel elhagyta a virginiai Triangle-ben található otthonát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések