A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas fogás: több mint 58 millió forintnyi drogot találtak paprikák köze rejtve Röszkénél


A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály szegedi Bűnüldözési Osztálya különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 53 éves koszovói férfival szemben.


A férfi egy koszovói honosságú busszal október 17-én nem sokkal hajnali fél 5 után jelentkezett belépésre a röszke autópálya-határátkelőhelyen – olvasható a rendőrség honlapján.

A vámvizsgálatot végző pénzügyőrök az autóbusz csomagterében 9 darab, fehér színű zsákban, paprika növény közé rejtve, vákuumos és fóliás csomagolásban bruttó 23 320 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

Ezeket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság készenléti szolgálata lefoglalta. Az elsődleges szakértői vélemény alapján a vizsgált anyag kábítószernek minősül. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja az 58 millió forintot.



A terhelt őrizetbe vételét követően az eljárást a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól átvette a KR NNI szegedi osztálya. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések