A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feloszlott a képviselő-testület Gyúrón, ahol lehallgatókészüléket találtak a polgármesteri hivatalban


Feloszlásáról döntött a Fejér megyei Gyúró képviselő-testülete - tájékoztatott Horváth Gyula (független) polgármester szerdán a község hivatalos honlapján.

A faluvezető a keddi ülésen hozott döntésről beszámolva jelezte, hogy négy képviselő, Áldott Bálint, Baranyai Tamás, Fülöp Attila és Szabó György (mindannyian függetlenek) kezdeményezte a hattagú képviselő-testület feloszlását.

A Váli Közös Önkormányzati Hivatal gyúrói kirendeltségének vezetője, Müller Gábor az MTI megkeresésére megerősítette, hogy feloszlott a testület, hozzátéve, a képviselők négy igen és egy tartózkodás mellett szavazták meg az előterjesztést.

A polgármester kedden Gyúró hivatalos honlapján tájékoztatást adott a sajtóban azon, az elmúlt időszakban megjelenő hírekkel kapcsolatban, amelyek szerint az önkormányzat épületében lehallgatókészüléket találtak. Horváth Gyula közölte, hogy szeptember 30-án a rendőrség átvizsgálta az épületet, ahol lehallgatásra alkalmas készüléket találtak.

Azt írta, tiltott adatszerzés gyanúja miatt folyik nyomozás ismeretlen tettes ellen, és az ügy ezen szakaszában további nyilatkozattételre nem jogosult.

Az MTI érdeklődésére Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy nyomozást folytatnak tiltott adatszerzés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések