Hirdessen itt

Fára kötöttek és halálra vertek egy férfit Dánszentmiklóson


Egy testvérpár brutális kegyetlenséggel meggyilkolta az egyikük lakótársát, mert korábban összevesztek egymással. A holttest eltüntetésében az egyik férfi élettársa is segített.

A testvérpár egyik tagjánál lakott a férfi egy albérletben Dánszentmiklóson. Tavaly júniusban összevesztek egymással, a lakótárs késsel mutogatott a férfi felé. Ő ezt még aznap este elmondta a testvérének egy családi rendezvényen. Ezek után a részeg testvérek elindultak az albérlet felé. Amikor beléptek a házba, az egyik testvér indulatosan kirángatta az ágyból a férfit, többször megütötte a testén és a fején. Ezek után kihúzta az udvarra, ahol tovább verte.

Később a kezeit, lábait és a fejét egy bálamadzaggal felkötötte egy fára és tovább ütötte.

A támadó testvére bent volt a házban. Alkoholt ivott. Pontosan tudta, hogy mi történik az udvaron. Miután befejezte a támadást a fivére, otthagyták kikötözve a férfit, aki akkor még életben volt.

Másnap délelőtt vették észre, hogy az áldozat belehalt a sérüléseibe. Levágták a holttestet a fáról, majd az egyikük élettársa segítségével megpróbálták elégetni a férfi földi maradványait.

A gyilkos férfi ellen az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat, a testvére ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása és emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás, a nővel szemben is emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás a vád.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések