A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Czutor Zoli egész családja elkapta a koronavírust: az énekes kórházba került


Kiderült, az egész Czutor család átesett a koronavíruson. A Belmondo énekese kórházba is került magas láza miatt.


Czutor Zoli és Zsanett estek ki a Nyerő Párosból a tegnap esti adásban, lecsúsztak a legjobb háromból. Ma a Reggeli műsorában személyesen beszéltek volna a műsorról, de otthonról jelentkeztek be. Elmondták nem tudtak eleget tenni a meghívásnak, mert családjuk koronavírusos lett és még lábadoznak. Zoli kórházba került ott kapott kezelést. 39 fokos magas láza volt, de egyéb fájdalmak, szövődmények nem alakultak ki. Két-három kemény napon van túl elmondása szerint. Azt tanácsolta mindenkinek, hogy minden tünetet vegyünk komolyan, forduljon szakorvoshoz, ha észrevesszük magunkon. Szerinte az ő állapota azért súlyosbodott, mert nem állt le az énekléssel, ami a tüdejét igénybe vette. Zsaninak elveszett a szaglása, "ízlése" - mondta, de nyilván az ízlelésre gondolhatott, annak elvesztése a koronavírus egyik jellemző tünete.

Most már jól vannak, ma telne le a karanténjuk, de még a hét végéig ráhúznak, csak hétfőtől hagyják el a házukat.


Beszélgettek a műsorban természetesen a a Nyerő Párosról is, kiesésükkel kapcsolatban a házaspár a Blikknek ezt mondta:

– Az első körben aggódó amatőrök voltunk Zsanival, másodjára viszont tapasztaltabban és körültekintőbben álltunk minden feladathoz. Nagyon jó terápia volt ez a műsor a kapcsolatunknak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések