Hirdessen itt

Csontozókéssel szúrta hátba a lakótársát egy somogyi férfi


Féltékeny lett ivócimborájára. Összevesztek és előkerült egy csontozókés is.


A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat egy 53 éves nagyatádi férfi ellen, aki egy csontozókéssel szúrta hátba lakótársát. A vádlott 6 éve fogadta be nagyatádi otthonába a sértettet. A két férfi gyakran italozott együtt, ilyenkor többször úgy összevesztek, hogy néhány pofont is elcsattant. Néha a rendőrségnek kellett beavatkozni, úgy eldurvult a vita.

A sértett 2020 májusában egyik ismerősénél ivott és nála is aludt, ami lakótársának nem tetszett. Miután a sértett hazatért, heves szóváltás alakult ki közöttük. A vita hevében a sértett pofon ütötte a vádlottat, majd elfordult tőle. Ekkor az ittas és feldúlt házigazda egy 15 centiméteres csontozókést vett magához, és azzal a sértettet hátba szúrta. A döféstől összerogyó sértetten nem segített, hanem távozott a helyszínről. A mentőket a sértett egyik ismerőse értesítette.

Csak a véletlenen múlt, hogy a sértettnek csak könnyű sérülése keletkezett, közölte az ügyészség.

A nagyatádi rendőrök a késelőt még a támadás napján elfogták és őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a büntetett előéletű vádlott ellen börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések