A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

B.zizás és mocskolódás, képtelen elviselni a baloldal a borsodi vereséget


A baloldali politikusok szemmel láthatóan beleélték magukat a borsodi győzelembe, és miután ez nem sikerült, szabályszerűen őrjöngeni kezdtek. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester minősíthetetlen kijelentéseket tett, bizalmasa, Herczeg Zoltán "divatdiktátor" (Kálmán Olga egykori propagandaműsorainak kedves vendége) pedig gyomorforgató módon gyalázta a vidéki embereket. 

Továbbra sem tudja feldolgozni a baloldal, hogy a baloldali stratégia teljes csődöt mondott a vasárnapi időközi választáson. A fideszes Koncz Zsófia ugyanis magabiztos győzelmet aratott a baloldali pártok által támogatott, antiszemita Bíró László felett. A kudarc azért is volt különösen sokkoló számukra, mert a "Soros-kolbász" egy nyerhető körzetet bukott el. 

A számukra váratlan vereség hatására a baloldali politikusok és holdudvarszerűségeik egymásnak estek, és a nyilvánosság előtt kezdték el a felelősségáthárítást. Márki-Zay Péterék azonban ennél is továbbmentek, ormótlan módon támadták a kormányoldalt. 


Trágár módon gyalázta a vidékieket 

"Úgy tűnik, ha Orbán egyenesen a szájukba sz..na, akkor is őt választanák meg, mert az övé valahogy finomabb, élvezhetőbb. Eszükbe se jut, hogy ürülék helyett van ehető, éltető, emberi táplálék is" - kommentálta trágár és gyalázatos módon a tiszaújvárosi-szerencsi képviselőválasztás végeredményét Herczeg Zoltán, a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) "arca". 

Hogy pontosan kiknek sz*rnak a szájukba, a "divatdiktátor" arra is megadta a "választ": a baloldal jó ideje a vidéki embereket hibáztatja a kudarcaiért, ezúttal is így történt. "Nagyon sajnálom, hogy a borsodi, szabolcsi kis falvakban, sőt ez egész ország elmaradott térségeiben egyszerűen lepattannak a józan észérvek, a konkrét számok, a valóság, nincs információ" - "elemzett" Herczeg Zoltán, aki legutóbb egyébként akkor adott magáról hírt, amikor elmesélte egy bulvárműsorban, hogy haza kellett kullognia Amerikából, mert ott senkinek sem kellett.

A "divatdiktátor" eszmefuttatását egyébként a Promenad vette észre.


A túlzás nélkül magyargyűlölő celebbel az Origo is foglalkozott korábban, akkor is magyarellenes gondolatokat fogalmazott meg. "A magyar nép nem akar nevelődni, jó neki bután. A magyar nép borzalmasan korlátolt" - mondta korábban a magyar emberekről. Miután cikkünk megjelent, Herczeg az írást jegyző kollégánkat privát levélben kezdte el zaklatni."Tegye nekem lehetővé, hogy személyesen, szemtől-szemben tisztázhassuk ezt, illetve megvédhessem magam és becsületem, mint férfi a férfival" - írta megmosolyogtató agresszivitással. 

A közönséges celeb az elmúlt időszakban rendszeresen mondja el véleményét politikai témákban, legutóbb az Index-Momentum tüntetés egyik szónoka volt. Emlékezetes, a rendezvényen felszólalt Gulyás Balázs baloldali újságíró is, aki szintén a vidéki embereket okolta a baloldal sorozatos kudarcaiért. Egész pontosan azt mondta, hogy "tanulatlan, vidéki idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség".


Márki-Zay már buzizik

Ahogy Herczeg is, úgy főnöke, a zsidóságot gyalázó baloldali jelöltet aktívan segítő Márki-Zay Péter is meglehetősen dühös lett a vereség miatt. Az ATV vette észre a 444 videójában, hogy a baloldali polgármester buzizni kezdett a hétvégi, borsodi kampányban.  

Ez még a jobboldalisággal nem vádolható televíziós csatorna számára is sok volt, és a "vállalhatatlan" jelzővel illette a kijelentést. Mint ismert, szombaton Karácsony Gergely főpolgármester, és Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök mellett Márki-Zay is a választókörzetbe utazott, hogy segítse a judapestező Bíró Lászlót.

Itt szócsatába keveredett egy fideszes szavazóval, aki azt mondta neki, "maga Gyurcsány Ferenc pártjában van". Ezen úgy megsértődött a baloldali polgármester, hogy - az ATV megfogalmazása szerint - a beszélgetés hamar vállalhatatlan mederbe terelődött. A férfi a Soros-blog videója szerint azt mondta Márki-Zaynak: "Gyurcsány hozott egy olyan törvényt, hogy a b*ziskodást oktatni kell az óvodásoknak és az iskolásoknak is." Kisebb kitérő után egy polgármesterhez méltatlan módon csak annyit mondott, hogy „a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs".


Nem hagyta szó nélkül Deutsch Tamás

A Fideszből Deutsch Tamás uniós képviselő reagált Márki-Zay Péter kijelentésére.

"A gyermekek testi fenyítésének, felpofozásának odaadó népszerűsítése után most lelkes buzizás. Nemsokára jön egy kis cigányozás, zsidózás is. Igazi, tőről metszett liberális lett ez a parlamenten kívüli büdös bunkó Péter gyerek!" - írta ki közösségi oldalára. 

A kormánypárti politikus arra utalt, hogy a vásárhelyi polgármester korábban meghökkentő módon a testi fenyítést elfogadható gyermeknevelési módszernek nevezte. "Viszonylag határozott szülő voltam, a fegyelmet elvártam a gyerekektől, azzal együtt, hogy hét gyermek esetében ezt nem is lehet másképp. .... Nekem az mindig nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem" - fogalmazott. 

Egyébként a baloldaliságára büszke politikus elsőként vette védelmébe a judapestező, tetűcsúszdázó Bíró Lászlót a vesztes választás után.  


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések