A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális gyilkosság Floridában, felgyújtotta párja nemi szervét egy férfi


Hosszú évekig tartó nyomozás után végre sikerült lezárni egy 2012-es döglött aktát a floridai rendőrségnek, mely szerint a most 54 éves Hugh Timothy Blanton brutalsan kivégezte titkos szeretőjét, az akkor 65 éves Ronald Silviat.

A két férfi között romantikus viszony alakult ki, ám 2012 januárjában valamin nagyon összevesztek. A szomszédok halották ahogyan üvöltöznek egymással, nem sokkal később pedig arra lettek figyelmesek, hogy Silvia lakókocsijából hatalmas lángok csaptak fel.


Az idős férfi összegégett holttestét a tűzoltók találták meg, ám a boncolás során kiderült, hogy az áldozat a tűz keletkeztekor már nem élt. Testét számos bántalmazásból származó sélrülés borította, nyakán fojtogatás nyomai voltak, halálának oka pedig fulladás volt.


A felsoroltak alapján egyértelmű volt a nyomozók számára, hogy gyilkosság történt, de a legbizarrabb részlet csak ez után derült ki.

AMIKOR A HELYSZÍNELŐK MEGPRÓBÁLTÁK KIDERÍTENI A TŰZ OKÁT, KIDERÜLT, HOGY AZ A HOLTTEST KÖRÜL KELETKEZETT, PONTOSABBAN A HALOTT NEMISZERVÉT GYÚJTOTTA FEL GYILKOSA.

Blanton már akkor a rendőrség látószögébe került, mint lehetséges elkövető, mégis 8 évet kelett várni arra, hogy kiderüljön az igazság. A féfi ugyanis határozottan tagadta, hogy ismerte volna az áldozatot. Mivel mindig is kínosan ügyelt arra, hogy senki ne lássa őt amikor meglátogatja szeretőjét, a szomszédok sem tudtak egyértelmű személyleírást adni a titokzatos férfiról, akivel Silvia a tragédia napján összeveszett.


A döntő bizonyítékot egy másik üggyel kapcsolatos DNS vizsgálat hozta el. Blanton 2017-ben összeveszett egy korsó sörön egy kocsmában valakivel, akit mérgében egy villával szúrt meg.

LETARTÓZTATÁSAKOR DNS MINTÁT IS VETTEK TŐLE, AMI A RENDSZEREN LEFUTTATVA EGYEZÉST JELZETT A 2012-ES GYILKOSSÁG ÁLDOZATÁNAK KÖRMEI ALATT TALÁLT MINTÁKKAL.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések