A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális gyilkosság, barátnője hasából vágta ki gyerekét egy nő Amerikában


Texasi otthonában, vélhetően ismerőse gyilkolta meg a 22 éves Reagan Hancockot pénteken. A Reagan hét hónapos terhes volt, a gyilkos kivágta a hasából a magzatot, majd a kórházban vitte a csecsemőt, és ott azt állította, hogy az az ő gyereke.

A kegyetlenül meggyilkolt Reagan Hancockra az édesanyja talált rá. Reagan édesanyja szerint a sátán műve volt a gyilkosság. 

A rendőrök őrizetbe vettek egy nőt, aki az összegyűjtött adatok alapján elkövette a szörnyű gyilkosságot Úgy tudni, a nő Hancock egyik barátja volt.

A gyilkossággal megvádolt nőről azóta kiderült, hogy Taylor Parker.

Az információk szerint egy katonától kért segítséget az utcán, azt  állítva, hogy most szülte meg az útszéllén a gyerekét, aki nem lélegzik. A férfi azonnal értesítette a mentőket - írja a Drew Reports News.

Miután kórházba szállították őket, a csecsemőt nem sokkal később halottnak nyilvánították. 

Az orvosok ezután közölték a nyomozókkal, hogy nem lehetséges, hogy Taylor Parker szülte a gyereket, a rendőrök ekkor kapcsolták össze a meggyilkolt kismama, Reagan Hancock esetével.

A fiatal anyuka férjét és gyönyörű, hároméves kislányát hagyta magára, akiknek most a család gyűjtést szervezett - írja a Bors.

Tartsunk össze, gyűjtsünk pénzt az apának, hogy levegyük a válláról a tragédia miatt keletkezett kiadásokat, és az elviselhetetlen fájdalmat! – olvasható az adománygyűjtés weboldalán.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések