A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bozótvágó késsel támadt a mostohafiára egy férfi


A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 58 éves férfi ellen, aki a mostohafiára támadt rá egy bozótvágóval.

A férfi 2019 május közepén ittas állapotban kereste fel egy borsodi kistelepülésen a volt feleségével közös tulajdonban lévő házat. Feltételezte, hogy ott találkozik majd a mostohafiával, ezért egy bozótvágó késsel a kezében indult el a házhoz.

Miután a férfi odaért, bekopogott, s a lánya nyitott neki ajtót. A férfi bement a lakásba, majd elkezdte keresni mostohafiát. A vádlott meg is találta az ágyon üldögélő sértettet, akitől annyit kérdezett, hogy mit kereset ott, majd a bozótvágó kés lapjával a fiú halántékára ütött, amivel komoly sérülést okozott.

A férfi kiskorú lánya ekkor rákiabált az apjára, hogy azonnal hagyja abba, de azt ez sem tartotta vissza. Ráordított a fiúra, hogy azonnal tűnjön el a lakásból, aki ezt meg is tette volna, de amikor a kabátjáért nyúlt, a férfi a bozótvágó élével a jobb alkarjára csapott. A súlyosan megsérült áldozat kimenekült az udvarra, ahol azt kiabálta, azonnal hívjanak mentőt, mert elvérzik. A vádlott követte, majd azzal fenyegette meg, hogy legközelebb elvágja a nyakát – írja az ügyészség.hu.

A fiú, akinek sürgős műtéti beavatkozásra volt szüksége, a támadás miatt 8 nyolc napon túl gyógyuló sérülést és maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a vádlottal szemben.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések