A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börtönben marad a magyar nőket megerőszakoló nigériai férfi


A férfi nem akart előre fizetni a szexuális szolgáltatásért, hanem rátámadt a nőkre; a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró meghosszabbította a szexuális erőszakkal és más bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsított, 22 éves, nigériai férfi letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi április 11-én, délután, szexuális szolgáltatást kívánt igénybe venni egy nőtől, 

DE NEM VOLT HAJLANDÓ ELŐRE FIZETNI ÉRTE, AHOGY AZ MEGSZOKOTT. 

Amikor a nő azt kérte, hogy távozzon, 

A FÉRFI RÁTÁMADT, FOJTOGATTA ÉS SZEXUÁLISAN IS BÁNTALMAZTA. 

A támadás után néhány órán belül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit szexuális erőszak miatt.


A VII. kerületi nyomozók rájöttek, hogy nem ő volt az első és egyetlen nő, akit megerőszakolt. Rajta kívül még egy nővel megtette ugyanezt. Ezek mellett két ember személyi szabadság megsértésével is megalapozottan gyanúsítható. 

A BUDAPESTI VI. ÉS VII. KERÜLETI ÜGYÉSZSÉG INDÍTVÁNYOZTA A GYANÚSÍTOTT ÁPRILIS 14-ÉN ELRENDELT LETARTÓZTATÁSÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁSÁT, 

mivel álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, valamint csak így lehet kiküszöbölni a bűnismétlés veszélyét. A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája az indítvány alapján a férfi letartóztatását 2021. január 14-ig meghosszabbította. A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések