A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden Oroszország elleni gyűlöletre szította szavazóit, de ezt a Kreml sem hagyta szó nélkül


A demokrata elnökjelölt a CBS vasárnap közölt interjújában azt mondta, az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.


A Kreml sajnálja, hogy az Egyesült Államokban kísérletek történnek az Oroszország elleni gyűlölet felszítására, nem Moszkva jelenti a legnagyobb fenyegetést Washington számára – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak hétfőn Moszkvában. Peszkov arra reagált, hogy Joe Biden volt amerikai alelnök, demokrata párti elnökjelölt a CBS tévétársaság honlapján vasárnap közölt interjújában azt mondta, hogy az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.
„Csak sajnálkozni tudunk, hogy ily módon terjesztik az Oroszországi Föderáció elleni abszolút gyűlöletet, és hogy országunkat ellenfélként pozícionálják. Ez nem így van”

– mondta a Kreml szóvivője. A TASZSZ orosz hírügynökség felfigyelt arra, hogy Biden Oroszországot szeptemberben még nem ellenségként, hanem ellenfélként jellemezte. Az Egyesült Államokban november 3-án tartják az elnökválasztást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések