A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az utolsó szó jogán is tagadta a darnózseli hentes, hogy meggyilkolta a feleségét


N. János a Kúrián is tagadta, hogy brutálisan feldarabolta, majd elégette a feleségét 2014-ben. Korábban első fokon kétszer is felmentette a bíróság bizonyíték hiányában, másodfokon viszont elítélték, igaz, csak testi sértés miatt.

A harmadfokon eljáró Kúria keddi tárgyalásán N. János távmeghallgatással vett részt. 

A FÉRFI AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN AZT MONDTA, NEM TUD OLYAN TÉNYRŐL, BIZONYÍTÉKRÓL, AMI IGAZOLNÁ, HOGY ELKÖVETTE A VÁDIRATBAN FOGLALTAKAT. 

Kiemelte, hogy nem követte el a bűncselekményt, amivel megvádolták, és kérte a Kúriát, hogy a Tatabányai Törvényszék felmentő rendelkezését hagyja helyben.


Ahogy korábban megírtuk, a férfi és K. Judit házassága 2011-re teljesen megromlott. 

A NŐ EL AKART VÁLNI, 2012-BEN EL IS KÖLTÖZÖTT OTTHONRÓL, MERT N. JÁNOS GYAKRAN ERŐSZAKOS VOLT VELE. 

Sokat vitatkoztak a vagyonuk elosztásán és azon, hogy kinél helyezzék el a közös gyereküket.


A vád szerint a férfi 2014 májusában megvárta a nőt a mosonmagyaróvári munkahelye előtt és megölte. A holttestet betette az autója csomagtartójába és hazament. 

MEGVÁRTA, HOGY A GYEREKÜK ELALUDJON, AZTÁN A HOLTTESTET BEVITTE A HÁZUKBAN KIALAKÍTOTT HÚSFELDOLGOZÓBA ÉS FELDARABOLTA. 

A maradványokat elégette, majd a hamvakat szétszórta egy közeli mezőn. Az eszközöket, amivel feldarabolhatta a feleségét, sóval fertőtlenítette. 2016 decemberében a bíróság felmentette a férfit, mert nem lehetett bizonyítani a gyilkosságot, többek között azért, mert nincs holttest. 29 hónapnyi letartóztatás után szabadon engedték. A Győri Ítélőtábla viszont a felmentő ítéletet megalapozatlanság és az indoklás hiánya miatt visszavonta, és új eljárásra kötelezte a Tatabányai Törvényszéket, ahol tavaly márciusban másodszor is felmentették a férfit. Ismét arra hivatkoztak, hogy nincs elég bizonyíték arra, hogy megölte volna a nőt, és hogy ő tette volna. De N. János a börtönt nem úszta meg. 


A GYŐRI ÍTÉLŐTÁBLA TAVALY OKTÓBER 29-ÉN 7 ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE N. JÁNOST TESTI SÉRTÉS MIATT. 

Az ítélet nem volt jogerős, mivel az ügyészség súlyosbításért, a férfi és a védője pedig felmentésért fellebbezett, így került az ügy a Kúriára.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések