A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az összes Fradi-meccsről kitiltották a magyargyűlölő Magyar Hangot


Mint ismert, a Ferencváros 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A csapat október 28-án a Groupama Arénában a Dinamo Kijev ellen, november negyedikén a Puskásban a Juventussal, végül december másodikán, szintén a Puskásban az FC Barcelonával játszik.


Az ellenzéki szennyoldal picsogásba kezdett.

Azt írják, hogy az UEFA, vagyis az Európai Labdarúgó-szövetség elfogadja akkreditációs kérelmeiket a nemzetközi mérkőzésekre, de a Bajnokok Ligája találkozóira a hazai csapat sajtóosztálya az illetékes az újságírók beengedésében. A sajtóakkreditáció nem azért kell, hogy az újságíró ingyen mehessen be a mérkőzésre, hanem például a megfelelő munkavégzés miatt. A szurkolónál ugyanis biztonsági okokból nem lehet laptop, és okostelefonról jóval macerásabb tudósítást írni, mint egy írásra hivatott eszközről.

Küldtekegy levelet Volly Györgynek, az FTC sajtófőnökének az akkreditációval kapcsolatban és ezt a választ kapták:

„Tisztelt uram, az FTC sem a nyomtatott, sem az internetes kiadásukkal nem kíván együttműködni a klub érdekeit sértő tartalmak korábbi közzététele miatt. Ezért a Ferencváros egyetlen hazai mérkőzésére sem kívánunk akkreditációt biztosítani önöknek. Üdvözlettel: FTC Sajtó”.

Hát gratulálok Lukács Csaba elvtárs. Székelyudvarhelyiként sikerült egy olyan médiaorgánumot létrehoznia, ami a kommunisták seggét nyalva hirdeti a liberális igazságot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések