A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A radikális baloldalt segítené Joe Biden győzelme a republikánusok fekete, női képviselőjelöltje szerint


A Newsmaxnak adott interjút az amerikai sajtó által a Republikánus Párt új, fekete ikonjának nevezett Kimberly Klacik, aki az évtizedek óta demokrata párti politikusok által irányított Baltimore-ban indul a választáson.


Kimberly Klacik szerdai esti nyilatkozatában a Demokrata Párt radikális baloldali szárnyának legismertebb kongresszusi képviselőjét, Alexandria Ocasio-Cortezt kritizálta.

A republikánus politikus értékelése szerint
Ocasio-Cortez tudatosan törekszik az alkotmányban is rögzített, hagyományos amerikai értékek lerombolására, és szembemegy mindazzal, amit az Egyesült Államok jelent.
Kimberly Klacik közölte, hogy elítéli a közösségi oldalak által a konzervatív vélemények tekintetében alkalmazott cenzúrát. Álláspontja szerint
a nagy techcégek cenzúrája a fiatalok önálló véleményalkotását is negatívan befolyásolja, hiszen az Ocasio-Cortez által propagált radikális baloldali ideológia terjesztésének nem szab gátat.

Véleménye alapján Joe Biden esetleges győzelme egyértelműen a radikális baloldalt segítené, amelynek az első számú arca Ocasio-Cortez.

Értékelése szerint ennek elkerülése érdekében mindenkinek Donald Trumpot kell támogatnia a szavazatával.



Kimberly Klacik Maryland állam 7-es számú választókörzetében, azaz Baltimore városában indul a kongresszusi székért. Nagyon nehéz dolga lesz, mivel Baltimore a demokraták fellegvárának számít már évtizedek óta, a városban utoljára 1963-ban választottak meg republikánus politikust.  Kimberly Klacik kampányában éppen ezért arra helyezi a hangsúlyt, hogy elmondja, a korrupció, a szegénység, a bűnözés, illetve a fehér és fekete emberek jelentős bérkülönbsége annak „köszönhető", hogy Baltimore-t, már több mint fél évszázada korrupt demokrata politikusok uralják, akik semmit nem tesznek az afroamerikaiak felemeléséért, csupán a saját családi és baráti körük érdekében tevékenykednek.

A republikánus jelölt 38 éves és férjezett, egy gyerek édesanyja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések