A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

VV Fanni az eltűnése előtt el akarta hagyni az országot

A lassan három éve eltűnt VV Fanni barátnője a bíróságon elmondta, hogy ha akkoriban neki is lett volna pénze, akkor most az ő holttestét nem találnák a hatóságok. Állítása szerint neki semmi köze a barátnője eltűnéséhez, Fanni pedig ki akart szállni a prostitúcióból – írja a Bors.

A szerdai tárgyaláson szembesítették egymással a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót és a nő legjobb barátnőjét, B. Erikát. Erre azért volt szükség, mert

A FÉRFI AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY AMIKOR AZON A BIZONYOS ESTÉN FELMENT FANNI LAKÁSÁRA, AKKOR A NŐ IS OTT VOLT, ÉS Ő RÁNGATTA BELE ABBA, HOGY NE HÍVJANAK MENTŐT AZ ESZMÉLETLEN NŐHÖZ.

A 42 éves, vékony, magas, fekete hajú dekoratív nő kisírt szemekkel érkezett meg a bíróságra, ahol rá sem mert nézni B. Lászlóra. Szerinte, ha akkoriban ő áll jobban anyagilag, akkor most nem Fanni holttestét keresnék – írja a Bors.

Ha nem Fanninkak, hanem nekem van pénzem, most én lennék a helyében, és engem nem találnak három éve

– mondta a nő, aki azt állítja, hogy semmi köze sincs a barátnője eltűnéséhez.


B. Erika azt is tagadta, hogy egy projekt miatt ő mutatta be a férfinak Novozánszki Fannit, elmondása szerint B. László kuncsaftként jelentkezett be a nőnél, így jutott be hozzá.

AZT VISZONT BEVALLOTTA, HOGY Ő MONDTA NEKI, HOGY FANNI MELLMŰTÉTRE KÉSZÜLT, ÉS HOGY PÁR HÓNAP MÚLVA EL AKAR MENNI AZ ORSZÁGBÓL, ÉS HOGY EZEKRE A CÉLJAIRA FÉLRE IS TETT PÉNZT.

Lászlóval jóban voltunk, és tudta, hogy Fanninak operációja lesz, amire már megvan a pénz

– mondta a nő, majd hozzátette, hogy a férfi őt is azzal nyaggatta, hogy 1 millió forintra van szüksége.

B. Erika arról is beszélt, hogy mi volt Fanni nagy terve.

AZ VOLT A BARÁTNŐM NAGY ÁLMA, HOGY ABBAHAGYJA EZT AZ ÉLETET, A PROSTITÚCIÓT, ÉS AMERIKÁBAN ÚJ ÉLETET KEZD.

Már repülőjegyet is nézett. A karácsonyt még itthon töltötte volna, de utána maga mögött hagyott volna mindent – mondta sírva a nő. Szerinte ha Fanni élne még, akkor már kereste volna őt.

B. László a tárgyaláson átvette az irányítást az ügyvédjétől és ő maga kérdezgette B. Erikát. A nő remegése zokogó dühbe fordult át. Minden kérdésre válaszolt, de egyszer sem nézett rá a férfira.

Az ügyészi és sértetti oldal kifogásolta, hogy ügyfelem ennyi kérdést tett fel, de itt minden apró részletnek jelentősége van. László próbálta megmutatni, hogy B. Erika nem mond igazat és elfedi a valóságot

– mondta a Borsnak dr. Bálint Roland, a férfi ügyvédje.


Novozánszki Fanni az egyik valóságshow-ban vált ismerté. Ezek után prostituáltként kezdett el dolgozni a Marina parti lakásában. 2017. november 20-án azonban eltűnt.

A LAKÓPARK KAMERÁJA FELVETTE, AHOGY B. LÁSZLÓ AZ ÖLÉBEN CIPELI LE A LÉPCSŐN FANNI ÉLETTELEN TESTÉT ÉS BETESZI AZ AUTÓJÁBA, MAJD ELHAJT.

A vád szerint abban az időszakban B. Lászlónak anyagi gondjai voltak, és Fannitól akart pénzt szerezni. Azon a bizonyos estén felment hozzá, megverte, majd pár holmijával együtt betette az autójába. A nő ekkor már valószínűleg halott volt.

MÁSNAP DUNAÚJVÁROS KÖZELÉBEN A HOLTTESTET ÖSSZEKÖTÖZTE, SÚLYT TETT RÁ ÉS BELEDOBTA A DUNÁBA.

Ezek után visszament Fanni lakására és kifosztotta.

A hatóságok eddig több százmillió forintot költött el arra, hogy megtalálják a holttestet, de nem jártak sikerrel, pedig már szinte mindenhol keresték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések