A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újbudai tragédia: az özvegy lánya segít felnevelni a félárván maradt gyerekeket

A lánya segíthet felnevelni annak a férfinak a gyerekeit, akinek a feleségére ráugrott egy férfi Újbudán, egy ház 14. emeletéről. A babakocsit toló asszony és az öngyilkos férfi is meghalt. Az özvegyül maradt férfi lánya Németországból költözött haza, hogy segíthessen a családjának – írja a Bors.

Kedden temették el azt az asszonyt, akire július végén ráugrott egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről. A hamvai egy részét néhány nappal később, Erdélyben helyezik majd végső nyugalomra.

A TEMETÉSEN A KÉT FÉLÁRVÁN MARADT GYEREK, A FÉLÉVES BOGLÁRKA ÉS A HÁROM ÉVES MÁRTON NEM VOLTAK OTT, A NAPOKBAN SZOKTATTÁK BE ŐKET A BÖLCSŐDÉBE ÉS AZ ÓVODÁBA.

A férj végig a nagyobbik lánya, a 20 éves Adrienn karját fogta – írja a Bors

"Németországban éltem, mert miután a szüleim elváltak, kiköltöztem az édesanyámmal. Apával persze végig tartottam a kapcsolatot, és nagyon megörültem, amikor bemutatta nekem új párját, Erzsébetet. Rögtön láttam, hogy végre megtalálta azt a normális és rendes nőt, akivel leélheti az életét. Mellette boldognak láttam az édesapámat, így őt is megszerettem.

AMIKOR A NAGYSZÜLEIM TELEFONÁLTAK, HOGY MI TÖRTÉNT, TUDTAM, HOGY MOSTANTÓL APA ÉS A TESTVÉREIM MELLETT VAN A HELYEM"

– mondta a lapnak a nő.

"Mártonnal már sokat játszom, Bogit pedig szívesen segítem ellátni. Németországban már leérettségiztem, most pedig itthon keresek munkát, hogy minél többet segíthessek a családomnak. Most mellettük a helyem" – tette hozzá.

A férfi nagyon hálás a lányának, megnyugtatja a tudat, hogy összetartó a családja.


"Fejben már tudom, hogy mennyire nagy felelősség lesz Mártont és Boglárkát felnevelni, de még rengeteget gondolkodom a rám váró feladatokon.

A kialakult helyzetben is meg kell találnom a pontos szerepemet a gyermekeim életében, de úgy tűnik, Adrienn egyfajta anyafigurává válhat az életükben"

– mondta az özvegy a lapnak. Hozzátette, hogy a tragédia utáni hetekben nem álmodott a feleségével, később egy darabig igen, utána megint nem. Elmondása szerint soha nem fogja elfelejteni a tragédia napját.

SZERINTE A FELESÉGE FEL SEM FOGTA, HOGY MI TÖRTÉNT VELE.

Ő a baleset utáni pillanatban ért oda, de akkor már csak az asszony holttestét tarthatta a karjában.

Ahogyan azt korábban megírtuk, július végén egy férfi felment az egyik budai ház 14. emeletére, hogy onnan a mélybe vesse magát a szerelmi bánata miatt.

A FÉRFI NEM ABBAN A HÁZBAN LAKOTT, CSAK AZÉRT MENT FEL ODA, HOGY VÉGEZZEN MAGÁVAL.

Gábor és a családja éppen akkor sétáltak el a ház előtt, amikor a férfi leugrott. Az öngyilkos ráesett a babakocsit toló feleségére, aki a helyszínen meghalt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések