A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb vérfagyasztó részletek derültek ki a tárnoki gyilkosságról: ez vár a feleségét kegyetlenül kivégző férfira


Torkon szúrta, majd egy sólámpával verte agyon feleségét egy skizofrén férfi Tárnokon.


A gyilkos férfi, akit elmebetegséggel kezeltek, a tragédia előtti órákban kapott új gyógyszert. Mint korábban arról beszámoltunk, 2019. november 7-én este ezt be is vette, ám hajnalban felriadt és dühös lett. A férfi úgy érezte, hogy felesége rövid pórázon tartja őt. Amikor az asszony reagált a férfi szavaira, utóbbi úgy érezte, nem felesége, hanem az ördög szól hozzá.


Ezt követően az elmebeteg férfi a nőt nyakon szúrta, egy sólámpával fejbe ütötte, majd betömte a száját. Az asszony tudott férje betegségéről, próbált is neki segíteni – számolt be a Tények.


A brutális gyilkosság után a férfi megkísérelte felgyújtani a nő holttestét. Reggelre kitisztult a feje, így önként adta fel magát a rendőrségen.


„Ő maga nem volt abban az állapotban, hogy a cselekményét felismerje” – mondta az ügyvédje.



A férfit felmentették az emberölés büntette miatt emelt vád alól, ám a kényszergyógykezelését rendelték el. Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből csak akkor szabadulhat, ha az orvosai gyógyultnak nyilvánítják.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések