Tovább bujkál a baloldal Judapestező, antiszemita jelöltje

Bíró Lászlót, a baloldali összefogás jelöltjét korábban a Hír TV-nek sem sikerült megszólaltania korábbi rasszista, antiszemita és kirekesztő kijelentéseivel kapcsolatban, és a napokban az M1 riporterének sem nyitott ajtót, pedig valószínűeg otthon volt a jobbikos politikus - írja a Magyar Nemzet.

Korábban Bíró László „Judapestről" és „tetűcsúszdásokról" értekezett.

Bíró László fenyegető magatartása megjelenik a csernelyi varroda történetében is, ahol az alkalmazottak bérét esetenként visszatartotta, és eközben agyonlövéssel fenyegette a munkavállalókat, ha ezt szóvá teszik – hivatkozik a Magyar Nemzet a tanúk elbeszéléséire. Márpedig Bíró Lászlónak van fegyvere, amit a képek tanúsága szerint használni is szokott vadászatai alkalmával.

Az időközi választáson Bíró ellenfele Koncz Zsófia, a Fidesz–KDNP fiatal jelöltje, aki a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy már 11 éves kora óta járja a választókerületet, mivel édesapja évtizedek óta folytatott közéleti-politikai tevékenységet, mielőtt júliusban meghalt egy tragikus motorbalesetben.

A Magyar Nemzet szombati számában megjelenő interjújában elmondta: édesapja szellemi, politikai örökségét vinné tovább amellett, hogy a saját elképzeléseit is megvalósítaná a választókerületben.

Koncz Zsófia kiemelte, hogy például Tokaj-Hegyaljára a következő két évben óriási fejlesztési csomag érkezik, a részletek kidolgozása pedig még folyamatban van. A Fidesz–KDNP jelöltje arról is beszélt a lapnak, hogy bár például Szerencsen rengeteg iskola van, ahol magas szintű oktatás folyik, de tovább erősítené szülővárosa adottságait ahhoz, hogy minél több fiatal térjen vissza a településre. Kiemelte: helyben minden adott ahhoz, hogy családot alapítsanak, gyereket neveljenek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések