A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 150 ezren látták már a brutális Gyurcsány-videót

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Gyurcsány Ferencről jelentetett meg egy túlzás nélkül brutális videót Rákay Philip a közösségi oldalán, éppen egy hete. A dolog aktualitását az adta, hogy a DK-elnök megfenyegette Vidnyánszky Attila Kossuth-díjas rendezőt, a Nemzeti Színház igazgatóját, pusztán azért, mert törvényesen kinevezték a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének. Rákay Philip a videóban Gyurcsány mostani kijelentése és a 2006-os rendőrterror között vont párhuzamot - nem véletlenül. A felvételt már több mint 150 ezren látták, egyetlen hét alatt.

Rákay Philip a Facebook-oldalán, szeptember 5-én megjelent videójában arra a brutalitásra emlékeztette követőit, amivel Gyurcsány rendőrei felléptek a békés tüntetők ellen, 2006. október 23-án.

A közismert producer, kommunikációs szakember a következőkre hívta fel a figyelmet bejegyzésében:

Gyurcsány Ferenc azt írta Facebook-oldalán, hogy amikor ők majd hatalomra kerülnek, akkor minden értelemben földönfutóvá teszik a magyar közélet valamennyi nemzeti érzelmű szereplőjét. Ez elfogadhatatlan! Tiltakozzunk Gyurcsány Ferenc fenyegetése ellen!


A nagysikerű videót

MÁR TÖBB MINT 150 EZREN, EGÉSZ PONTOSAN 155 EZREN TEKINTETTÉK MEG, KEVESEBB MINT EGY HÉT LEFORGÁSA ALATT.

Szintén beszámoltunk róla, hogy a DK elnöke augusztus 1-én teljes vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát és a hozzá közel álló szakembereket. Mindez egyfajta vezényszót jelentett a baloldal számára, volt olyan politikusuk, aki deportálással fenyegetőzött ezután, mások ukránozni kezdték a beregszászi születésű, nagy magyar művészt.

GYURCSÁNY FERENC FENYEGETŐZÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN, MÚLT HÉTEN A SZÍNMŰVÉSZETI DIÁKJAI PEDIG ELBARIKÁDOZTÁK AZ EGYETEM VAS UTCAI ÉPÜLETÉT,

megtagadva a belépést a Vidnyánszky vezette kuratórium tagjainak.

Közel egy hónapja, Rákay Philip a fenyegetőzéssel kapcsolatban az Origón megjelentetett egy publicisztikát. A nagy visszhangot látva petíciót indított, amelyhez kezdetben 301 művész és közéleti személyiség csatlakozott, később ez országos tiltakozássá vált, és most

MÁR KÖZEL 45 EZREN TÁMOGATJÁK SZERTE AZ ORSZÁGBÓL ÉS KÜLHONBÓL IS.

A petícióhoz itt lehet csatlakozni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések