A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerbiában elektronikusan figyelhetik meg a külföldről hazatérőket


Nem hoz újabb kötelező intézkedéseket a koronavírus-járvány kezelésével megbízott szerbiai válságstáb, de arra kéri a külföldről hazatérőket, hogy jelentkezzenek az egészségügyi intézményekben, és két héten keresztül többször is vizsgáltassák meg magukat.


A szerbiai közszolgálati televíziónak nyilatkozó járványügyi szakemberek szerint főként azoknak kell figyelniük magukra, akik a környező, magas esetszámmal rendelkező országokból, Montenegróból, Bosznia-Hercegovinából, Albániából és Horvátországból térnek haza. 

A VÁLSÁGSTÁB ANNAK A LEHETŐSÉGÉT SEM VETETTE EL, HOGY ELEKTRONIKUS MEGFIGYELÉST VEZESSEN BE, 

ezzel is arra buzdítva mindenkit, hogy az egyszerű regisztrációt követően folyamatosan jelezze állapotát.


A Nyugat-Balkánon keddről szerdára 

697-TEL EMELKEDETT AZ IGAZOLT FERTŐZÖTTEK ÉS 33-MAL A HALÁLOS ÁLDOZATOK SZÁMA. 

Szerdára a regisztrált fertőzöttek száma Szerbiában 74-gyel 32 511-re, Koszovóban 71-gyel 14 763-ra, Észak-Macedóniában 98-cal 15 925-re, Bosznia-Hercegovinában 293-mal 23 926-ra, Montenegróban pedig 161-gyel 7061-re nőtt.


Szerbiában az utóbbi 24 órában kettővel 735-re, Koszovóban eggyel 601-re, Észak-Macedóniában kilenccel 661-re, Montenegróban kettővel 123-ra, Bosznia-Hercegovinában pedig tizenkilenccel 725-re nőtt a halálos áldozatok száma.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések