A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Románia: a halott polgi megnyerte a választást


Igen, feleim, ebben az országban ez is megtörténik, feltámadást elhozza a választás, ha akarod, ha nem.


Ion Aliman, Deveselu polgármestere úgy tervezete, hogy ismét elindul egy mandátumért, de az élet és a COVID-19 közbeszólt, szeptember 17-én szegény ember elhunyt koronavírusban. S hiába volt még tíz nap a választásokig, a román törvények értelmében már nem lehet új szavazólapokat nyomtatni, így aztán neve továbbra is ott szerepelt a megválasztható polgik között.


Ion Alimannak volt még két ellenfele is, de mindhiába, a helyiek annyira szeretik, szerették, (fene tudja milyen időben kell beszélni egy polgármesterré választott halottról), hogy megszavazták ismét. Mi több, 1600 leadott szavazatból 1200 elvitt, végül is nem mondhatjuk, hogy az amerikaitámaszpontnak is otthont adó Deveselu lakói ne lennének együttérzőek.


Magyarán: a nemrég elhunyt polgármester megnyerte a választást, így aztán a településen új választásokat írnak ki. Vagy, beköszönt a feltámadás és Ion Aliman kezébe veszi a dolgokat.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések