A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Román párt nyerte a székelyudvarhelyi választásokat


Székelyudvarhelyen Gálfi Árpád polgármester nagy arányú győzelmet aratott az RMDSZ és az MPP jelöltje fölött. 


A Magyar Polgári Pártból nagy viták után kizárt Gálfi Árpád polgármester számára nem létezett helyi magyar alternatíva. Sem az RMDSZ, sem az MPP, sem az EMNP soraiban. 


Ezért úgy döntött, hogy támogatóival együtt a román - liberális elhajlású - Partidul Oamenilor Liber (POL) színeiben indult a választásokon, és a teljes magyarság ledöbbenésére nyerték is a választásokat.


Ezt a magyarországi liberál-kommunista brigád sajtója akkora örömmel fogadta, minthogyha éppen Orbán Viktort sikerült volna megbuktatniuk. 


Vezércikkekben számoltak be arról, hogy mekkorát bukott a NER Székelyudvarhelyen.




Amikor a Gyurcsány kezében lévő ellenzék médiájában ilyent olvas az ember, a 2004. december 5-i kettős állampolgárságról szóló népszavazás fényében, a teljes magyar nemzeti oldal fejében felvetődik az, hogy a székelyudvarhelyieknél elmentek otthonról. 


Vagy éppen szép becsületesen átverték őket, s kaptak egy jó nagy Soros-csicska lángost. 


Elgondolkodtató, mi lesz a sorsa a székely városnak, ha most ezek után megyei szinten szembetalálja magát az „ősellenség” magyar pártokkal.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések