A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrségi akciónak álcázták a győri rablást

Három férfi tavaly tavasszal úgy rabolt ki egy győri párt, hogy fegyvert fogtak rájuk, és azt kiabálták, hogy le a földre. Aztán 400.000 forintnyi értéket vittek el tőlük.

A három férfi közül az egyik azzal kopogtatott be az ismerőséhez, hogy cigarettát kér tőle. A tulajdonos adni is akart, ezért hátrament. Mire visszaért, már ketten vártak rá, egyikük fegyvert fogott rá, és azt kiáltotta, hogy

Rendőrség, le a földre!

Ezután egy harmadik férfi is megjelent, és együtt léptek be a lakásba.


A rabló a lakásban kollégának szólította egymást, és közölték, hogy füves cigarettát cigarettát keresnek. A cigarettáért bekopogtató társuk közben bilincselést színlelve hátratette a kezeit.

A RABLÓK A TULAJDONOST LEVETKŐZTETTÉK, LETÉRDELTETTÉK, ÉS 400.000 FORINT ÉRTÉKBEN VITTEK EL TŐLE ÓRÁKAT, KARKÖTŐKET ÉS PÉNZT.

A banda kilenc nappal korábban betört egy családi ház garázsába, ahonnan négy és fél millió forintnyi értékeket vittek el, köztük 40 darab felnit. Még korábban a társaság egyik tagja egy házból sarokkádat, garázsajtót és más tárgyakat vitt el.

A rablók, akár 15 évet is kaphatnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések