A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rablóik lőttek a soproni férfiakra üldözés közben - videó


Elfogta a rendőrség azt a négy férfit, akik szeptember 6-án, betörtek egy soproni házba, és onnan ékszereket, valamint készpénzt vittek el. A rablás során az elkövetők fegyvert is használtak, ezért elfogásukban a TEK is részt vett - írta honlapján a rendőrség. 


A négy gyanúsított szeptember hatodikán a soproni Várkerkerületben két férfit rabolt ki egyikük otthonában, pénzt, és ékszereket vittek el tőlük. Amikor a zsákmánnyal elmenekültek volna, a két sértett utánuk eredt, ennek során dördültek el a lövések. A kirabolt férfiak valószínűleg

MEGJEGYEZTÉK A RABLÓK KOCSIJÁNAK TÍPUSÁT ÉS RENDSZÁMÁT,

ez vezetett utóbb az elfogásukhoz.


A megyében ugyanis szeptember 12-én összehangolt razzia volt, körözött bűnözőket kerestek, ez alatt az egyik rendőr felismerte a rablásban használt osztrák rendszámú autót. Igazoltatták a közelben álló férfit, O. Attilát, akiről kiderült, hogy körözik, és köze van a fegyveres rabláshoz. 


Három nappal később, szeptember 15-én elfogták a három társát is. Mivel feltételezték, hogy fegyverük van, ezért

AZ ELFOGÁSUKBAN A TEK IS VETT RÉSZT VETT.

A házkutatások során kábítószergyanús anyagokat, nagy mennyiségű készpénzt, valamint a rablásból származó ékszereket foglaltak le.


A nyomozók O. Attilát, V. Csabát, L. Józsefet és M. Lászlót őrizetbe vették, és őket fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések