A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyíracsádon és Püspökladánynál is meleg volt a helyzet csütörtökön

Egy reggeli baleset után lángokat fékeztek meg a megyei tűzoltók. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Két autó ütközött össze csütörtök reggel Debrecenben, a Berzsenyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egyik autó felborult, a benne utazó ember nem tudott kiszállni a járműből, őt az autó szélvédőjének kivágásával kiemelték a tűzoltók. A balesetben nem sérült meg senki – közölte honlapján a megyei katasztrófavédelem.

Akácerdő aljnövényzete égett foltokban háromezer négyzetméteres területen Nyíracsádon, a Szentanna Pusztán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Délután Püspökladány külterületén, a 4-es számú főút mellett a gaz égett fél hektáron. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Rendőrség: huszonegy előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 21 személyt állítottak elő, közülük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések