A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés ellen


Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen, saját magunk és mások egészsége védelmében - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon vasárnap megjelent tájékoztatóban.


Mint írták, a járvány most zajló második hullámában ismét mindannyian sokat tehetünk a sikeres védekezésért és azért, hogy a további korlátozó intézkedéseket elkerüljük. A honlapra feltöltött tájékoztató a maszkviseléssel, kézmosással, bevásárlással, az otthon, a közösségi terekben, a munkahelyeken, valamint sportolás, kutyasétáltatás kapcsán javasolt könnyen betartható hétköznapi szabályokat foglalja össze.

Az egyik legfontosabb szabály a maszk viselése az üzletekben, tömegközlekedési eszközökön, bevásárlóközpontok területén, mozikban, színházakban, ügyfélszolgálati irodákban és alapvetően minden olyan élethelyzetben, ahol a 1,5 méteres távolságot nem lehet tartani. Különösen ajánlott a maszkviselet az idős családtag meglátogatásakor.

Kiemelték: a gyakori és alapos kézmosás az egyik leghatékonyabb védelem a fertőzés ellen. Itt a legfontosabb a folyó meleg vizes és szappanos kézmosás, figyelve a kéz minden részére, és arra: a szappanos bedörzsölés legalább 30 másodpercig tartson.

A köhögési, tüsszentési etikett betartása most különösen fontos. Ha köhögés vagy tüsszentés során maszkot viselünk, akkor is tegyünk a maszk elé zsebkendőt (vagy használjuk a könyökhajlatunkat), és utána a lehető legrövidebb időn belül cseréljünk maszkot és mossunk kezet.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy az otthonokat, a közösségi tereket, az irodákat rendszeresen takarítani, fertőtleníteni kell. A gyakori szellőztetés mellett hazaérve fontos az alapos kézmosás. Az idős, krónikus beteggel vagy koronavírusfertőzöttel egy háztartásban élőknek mindezekre a szabályokra fokozottan figyelni kell. Az idősek védelme érdekében idős családtagot csak egészségesen szabad látogatni.

Lehetőleg kerülni kell a felesleges közvetlen testi kontaktusokat, hagyományos üdvözlési formákat (puszi, ölelés). Családi összejöveteleknél, esküvők, temetések szervezésénél is fontos figyelni az óvintézkedésekre. Mindenkinek azt javasolták, hogy lehetőleg most a szabadban sportoljon és kerülje az olyan edzéseket, ahol sokan vannak együtt zárt térben.

Az üzletekben a céltudatos vásárlás javallott, közben maszk takarja el az orrot és a szájat. Ahol lehet, az érintésmentes fizetési módot javasolt választani. Hazaérkezéskor a vásárolt termékek kipakolása előtt és után is kezet kell mosni - írták.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NE LÉGY HÜLYE!!!...- A COVID KÖD deKÓDja 2. azaz a CIONISTA JÉZUS-GYILKOSOK JÓISTENÜNK TEREMTETT VILÁGA ELLEN!!!
AZ AGYALÁGYULT BILL GATES MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT FELVÁLLALTA, HOGY TENNI FOG A FÖLD TÚLNÉPESEDÉSE ELLEN!!!...- SAJNOS NEM MAGÁVAL KEZDTE!!!...:OOO
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=A-X9pJWUPtA&feature=emb_logo

A SZAKMAI ANYAGAINK-ANYAGOK ÉS A TAPASZTALATAINK ALAPJÁN ÚGY LÁTJUK, HOGY EZ A FURA "JÁRVÁNY-HOAX" TUDATOS AKCIÓ VOLT, MINT AHOGY AZ ELLENE KÉSZÜLŐ PROBLÉMÁS OLTÁS IS..!!- 😇-🇭🇺👈 - Bill Gates szerint amíg nincs vakcina, addig nem fog visszatérni teljesen az élet a normális kerékvágásba (A Portfolio cikkének a címe)..! - 😡-🤬
A valódi civileknek és a 3. utas nemzeti civileknek 2020 IX. 11.-én 15:30-h-tól 21-h-ig , a Szabadság téren lesz rendezvénye a Normális Életért!!!
Megjegyzem, hogy amíg az elmúlt 50 évben uralmon lévő vezetők és pártok, a 2 demokráciának hazudott diktatúrát (a kommunista, majd a mostani pénzuralmi cion-liberális, globalistás válságokozó, köz- és önveszélyes) működtetők és segítőik uralmon lesznek, addig Magyarországon nem lesz emberhez méltó normális élet!!!

NAPJAINKBAN, A VILÁGBAN AZ IGAZSÁG ÉS A HAZUGSÁG VÍV ÁDÁZ KÜZDELMET!!!
A hazugság azért van előbbre, mert mögötte állnak a világuralomra törő, az emberiség teljes ellenőrzését- és létszámának nagymértékű csökkentését akaró pénz, média, gazdasági- és politikai háttérhatalom és az érdekeiket kiszolgáló pénzuralmi globalistás válságokozó közveszélyes politikusok és az általuk vezetett, erényjótállásokat (becsületszerződést) nem adó bűnpártok.
Az értelmes, becsületes, magas érzelmi intelligenciával bíró, bölcsességet szerető emberek az igazság oldalán állnak, és sok jót tesznek annak győzelméért." 😇-🇭🇺👈
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3198601076898646&set=a.112229818869136&type=3&theater
Már Elkezdődött a Népességcsökkentés - Bizonyíték - https://www.youtube.com/watch?v=OIdZv4VET_M

(Megjegyzem, hogy már 1969-ben volt erről egy rendezvény, Dr. Drábik János bajtársunk ezzel kapcsolatos írását a Leleplező Könyvújságban hoztuk le 2003 körül..!)
Lásd: A szex és az új világrend - A népszaporulat ellenőrzése
Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel kérésére emlékezetből felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-ben hallott.

Lásd bővebben: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0410.htm --

KORONAVÍRUS-ÁTVERÉS HELYETT ORVOSI TUDOMÁNYOS TÉNYEK - 10 VIDEÓ - Dr. Lenkei Gábor!! -😇-🇭🇺-🌍👈
pld.: 8. Védőoltások - Útvesztő
6. A félrevezetett emberek védelmében
2. Csapdába ejtett emberiség
3. Emberiség elleni bűnök stb.
A kép linkjét és a kapcsolódókat lásd:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3203359756422778&set=a.112229818869136&type=3&theater

Szerrel és tettel: BRiNDZa - PáLoS TReND
http://naphun.blogspot.com/2017/10/a-rothschild-haz-tortenete.html