A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a Pécs utcáin fegyverrel fenyegetőző férfi bátyja: ezzel magyarázza testvére tettét


Kamerák elé állt annak a pécsi férfinak az élettársa, aki egy pisztolynak látszó tárggyal fenyegetőzött a pécsi utcákon.


Mint korábban arról beszámoltunk, fényes nappal kapcsolták le a TEK-esek a 26 éves Patrikot. Hathetes terhes párja, Liliána most a pecsaktual.hu hírportálnak nyilatkozott, s szerette volna megmagyarázni párja tettét.


A fiatal asszony bevásárlásból tartott haza, amikor két férfi és két nő inzultálni kezdte, majd szexuális vonatkozású megjegyzéseket tettek rá. A lány ijedtében hazasietett a párjához, akinek – állítása szerint – alig merte elmesélni a történteket. A hallottakon felháborodva Patrik az utcára ment, hogy megvédje barátnőjét a négyfős csapattól.


A család szerint a beszólogatók prostituált lányok és őket futtató férfiak voltak, akik rendszeresen megfordultak a társasházban, sőt, Liliánát is „üzleti ajánlattal” kecsegtették. A környéken megkérdezettek jól ismerték az előzetesben ülő fiút, őt nyugodt, rendes embernek írták le.


„Úgy volt feltüntetve Patrik, mint egy őrült ámokfutó. Pedig nem az” – mondta Patrik bátyja.


Bár az ügyben még folyik a nyomozás, Liliána megtette a feljelentést az őt inzultáló csapat ellen.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések