A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kunhalmi bevadult: Ez háború, és a háborúban csatasorba kell állni

Az MSZP politikusa a Facebookon hirdetetett háborút.

„A Fidesz célja már nemcsak az, hogy ne jelenjen meg másfajta vélemény, már azt akarják, hogy mindenki azt is gondolja, amit ők. Erről szól a Színművészeti lerohanása, a CEU elüldözése, az MTA kutatóhálózatának leválasztása és természetesen az új NAT is. Most már egyértelműen kimondják, hogy a jobboldali kulturális hegemóniát érvényesíteni kell, minden áron. Bármibe is kerül, ez Orbán célja, parancsa 2010 óta.

Vidnyánszky szerint a fiának szabad mást gondolnia, mint ő. Vagyis neki nem alap az, hogy valaki nem szabadon gondolkodó ember, hanem azért szabad mást gondolnia, mert ő megengedi. Azt is mondja, hogy személyesen garantálja, hogy megkapják a már felvett diákok azt, amit szeretnének? Ő garantálja. Miért ő és nem egy intézmény? És mi alapján higgyünk neki? Neki, aki szerint a nemzeti gondolat eddig nem volt jelen az egyetemen.

Ez pontosan az a gondolkodás, amikor az a magyar, amire és akire ők azt mondják. Hát nem! Ez háború, és a háborúban csata sorba kell állni. Ezt értették meg a diákok. Veletek vagyunk!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések