A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: pszichológus segíti a legjobb skót csapatot a Fraditól elszenvedett vereség után


Pszichológussal igyekszik feldolgozni a kudarcot Skócia legjobb csapata, miután idejekorán búcsúzni kényszerültek a Bajnokok Ligájából a Fradi jóvoltából.


Hosszabb idő eltelt már a Celtic - Ferencváros mérkőzés óta, de a skótok továbbra sem tudnak napirendre térni a vereség kapcsán, a kiesés okozta sokkot még mindig nem dolgozták fel. Miközben egyhangúlag vélte úgy mindenki, hogy a skótoknak tovább kell jutniuk, és egyfajta rutinfeladat vár rájuk, többek között Sigér Dávid távoli lövésének, és Tokmac Nguen remeklésének is köszönhetően végül a Ferencváros jutott tovább.


A Nemzeti Sport arról ír, hogy a vereség jócskán rányomta a csapat mentális hangulatára a bélyeget, hiszen sorozatban harmadszor nem lesznek ott a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján, mi több, a klub tulajdonosa szerint a játékosokon a félelem lesz úrrá a selejtezők során.


Érdemes ezzel párhuzamosan felidézni Rebrov mester szavait, aki már a párharcot megelőzően jelezte, hogy nincs bennük félelem a glasgowiak ellen mérkőzés kapcsán.


Annak érdekében, hogy a jelenlegi állapot megszűnhessen, a Celtic pedig ismét önmagához méltó teljesítményt nyújthasson, az edzőjük szerint alternatív utakat is érdemes megvizsgálni, mint például egy pszichológusnak a segítségét.


„Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban fejlődjünk. Ha ehhez meg kell néznünk a dolgok lélektani oldalát, akkor megtesszük. Akár külön-külön, akár csoportosan” - Mondta Neil Lennon, akinek csapata a bajnokságban kiélezett csatát vív a Steven Gerrard által irányított Rangers gárdájával, és egy meccsel kevesebbet játszva 3 ponttal vannak lemaradva, miközben Gerrard és legénysége eddigi hét találkozóján még gólt sem kapott.


A Ferencváros pedig 25 év várakozás után ismét ott lehet a Bajnokok Ligája főtábláján, ha legyőzik a norvég Molde csapatát, melyre az eddigiekhez képest már visszavágós rendszerben lesz lehetőségük, a második mérkőzést hazai pályán lejátszva.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések