A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így emlékeztek a kisfiúra, akit mostohaanyja halálra kínzott

Borzalmas állapotban találtak rá egy kilencéves kisfiúra az egyesült államokbeli Meridian városban. A gyerek eszméletlenül feküdt a saját hányásában, testét pedig zúzódások borították. Ezenkívül kifejezetten alultápláltnak tűnt, ami nem csoda, hiszen hosszú idő óta csak főtt rizsen és vízen élt. Már nem lehetett megmenteni az életét.

Mint kiderült, mostohaanyja, a 27 éves Monique Osuna elhanyagolta, és szó szerint agyonkínozta a gyereket.

A vádlott beismerte a gyerekkínzást, és elmondta, hogy éjszakára egy kis kamrába zárta be, nem adott neki enni, és büntetésképpen többször is nehéz fizikai munkára kényszerítette" 

- mondta Tamara Kelly ügyész a csütörtöki tárgyaláson.

A gyerek állapota még a rendőröket is sokkolta. Amikor rátaláltak, azonnal értesítették a mentőket, akik

EGYENESEN A HELYI KÓRHÁZ INTENZÍV OSZTÁLYÁRA VITTÉK, DE MÁR OTT SEM TUDTÁK MEGMENTENI AZ ÉLETÉT. 

Szinte az egész teste tele volt zúzódásokkal, különösen a feneke, ágyéka, a lábai és a törzse. A sérülések közül volt olyan, ami már ránézésre is nagyon súlyosnak tűnt, és az egész hátát érintette" - mondta az ügyész.

 A mostohaanya a rendőröknek azt is elmondta, hogy

SERPENYŐVEL, ÖVVEL, ÉS KUTYAPÓRÁZZAL IS ÜTÖTTE A GYEREKET. 

Az ügyvéd szerint fokozottan rontotta a helyzetet, amikor Emrik nem tudott iskolába járni a koronavírus okozta pandémia miatt, és kénytelen volt egész nap otthon lenni.


Emrik apja, Erik Osuna bevallotta, hogy a fia

HALÁLA ELŐTTI HETEKBEN CSAK FŐTT RIZST ÉS VIZET KAPOTT. 

A rendőrök üzenetet találtak a férfi telefonján, amelyben megírta feleségének, hogy kórházba kellett vinni a fiút, de ezután még négy órát vártak, mielőtt tárcsázták volna a 911-et.

A PÁRNAK HÁROM MÁSIK GYEREKE VAN, AKIKRŐL MOST A HELYI GYEREKJÓLÉTI SZOLGÁLAT GONDOSKODIK. 

A GoFundMe nevű jótékonysági szervezet tagjai összefogtak és gyűjtést szerveztek azért, hogy a kisfiút Kaliforniában, emberhez méltó körülmények között temethessék el. A gyerek ugyanis ott élt, mielőtt az apjához és új feleségéhez került.

MOSTOHAANYJA ELLEN GYEREKGYILKOSSÁG, APJA ELLEN PEDIG GYEREKBÁNTALMAZÁS, SÚLYOS TESTI SÉRTÉS, ÉS A BIZONYÍTÉKOK MEGSEMMISÍTÉSÉNEK KÍSÉRLETE MIATT EMELTEK VÁDAT. 

Ezenkívül mindkettőjüket érinti az a vád, hogy elmulasztották a gyerek orvosi kezeltetését, ami régóta fennálló betegsége miatt lett volna szükséges.

A szülőket letartóztatták, amelyből 2 millió dollár óvadék ellenében szabadulhatnak - írja a DailyStar.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések