A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres melléképület Hajdúszováton


A tűz egy fából készült villanyoszlopra is átterjedt.


Négyes karambol történt csütörtök délelőtt Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a négy összeütközött járművet, egy autón elvégezték az áramtalanítást. A balesetben nem sérült meg senki.


Háromezer négyzetméteren gyulladt meg a gaz csütörtök délután Komádiban, a Deák Ferenc utca végében. A tűz átterjedt egy kétágú fa villanyoszlop egyik tartólábára is. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mellett az áramszolgáltató is helyszínre érkezett. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.


Akadályozta a forgalmat egy úttestre dőlt fa Hajdúböszörmény közelében. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszínen.


Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres melléképület Hajdúszováton, a Rózsáskert utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.


Kidőlt egy fa késő este Debrecenben, a Határ úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.


A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.


A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések